© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

ÖKÜ’de iftar programı düzenlendi

Osmaniye korkut Ata Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programı öhcesi, depremde hayatını kaybeden öğrenciler ve vatandaşlar için Kur’an-ı kerim okundu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde düzenlenen iftar programı öhcesi, depremde hayatını kaybeden öğrenciler ve vatandaşlar için Kur’an-ı kerim okundu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünce düzenlenen Lezzet vadisindeki iftar programına; Osmaniye Vali vekili Adem Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Garnizon Komutanı T. Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye İl Jandarma Komutanı J. Albay Can Altundarak, Niğde Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, il Müdürleri ile  depremde hayatını kaybeden öğrencilerin yakınları katıldı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Katılımcılarla yakından ilgilenirken, konuklara ayrı ayrı teşekkür etti.

İftar programı öncesinde depremde hayatını kaybeden Öğrenci ve akademisyenler ile tüm vatandaşların ruhları için Kur’an-ı Kerim Tilaveti OKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İbrahim Aydın tarafından yapıldı. 

İftar yemeğinin ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için OKÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar tarafından dua yapıldı.

(Haber: Nuran Büyükbörklü)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER