© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

OKÜ İletişim Koordinatörü Atasever’den CGC’ye Ziyaret

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Celil Atasever, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Celil Atasever, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti’ni (CGC) ziyaret etti.

Haziran ayı başında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevine atanan Öğr. Gör. Celil Atasever, Osmaniye, İstanbul ve Bursa’da kurduğu oyuncak müzeleriyle tanınan bir isim.

CGC Ali Türkmen Salonunda gerçekleşen ziyarette, CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları hazır bulundu.

2003 yılından bu yana oyuncak koleksiyonu yapan ve yüksek lisans tezini bu konu üzerine yazan Atasever, Osmaniye’de kurulan oyuncak müzesinin üniversiteler nezdinde kurulan ikinci oyuncak müzesi olduğunu, ancak OKÜ eski Rektörü Prof. Dr. Murat Türk döneminde kapatıldığını belirtti.

Atasever, daha sonra İstanbul Mall of İstanbul ve Bursa’da oyuncak müzesi kurulma süreçlerinde küratörlük ve kurucu koordinatörlük görevlerinde bulunduğunu ifade etti.

Oyuncak koleksiyonu fikrinin babasına ait eşyaları toplamaya başlamasıyla oluştuğunu belirten Atasever, üniversite yıllarında ise oyuncak koleksiyonuna yöneldiğini söyledi.

OKÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü olarak basın ve halkla daha yakın ilişkiler kurmayı hedeflediklerini dile getiren Atasever, CGC yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

CGC Başkanı Ali Cihangir ise, "OKÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Celil Atasever’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kendisine görevinde başarılar diliyorum," dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER