© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

OKÜ Ankara'da Düzenlenecek Tercih Fuarında Yerini Alacak

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Ankara'da düzenlenecek Üniversite Tercih Fuarı'nda yer alacak. Fuara girişin ücretsiz olduğu bildirildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), Ankara'da düzenlenecek Üniversite Tercih Fuarı'nda yer alacak. Fuara girişin ücretsiz olduğu bildirildi.

OKÜ'den yapılan açıklamada, "20-21 Temmuz tarihlerinde ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Üniversite Tercih Fuarı’nda biz de varız!

Tüm aday öğrencileri standımıza bekleriz" ifadelerine yer verildi.

Fuarın Detayları

Ankara'da gerçekleştirilecek olan Üniversite Tercih Fuarı, 20-21 Temmuz tarihlerinde ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Türkiye genelinden birçok üniversitenin katılımıyla gerçekleşecek fuar, aday öğrencilere üniversite tercih sürecinde yardımcı olmayı amaçlıyor.

Aday Öğrencilere Fırsatlar

Fuara katılacak olan aday öğrenciler, OKÜ'nün eğitim olanakları, bölümleri ve kampüs hayatı hakkında detaylı bilgi alma fırsatını bulacaklar.

Üniversitenin yetkilileri, öğrencilere rehberlik ederek, merak edilen soruları yanıtlayacak ve tercih süreçlerine katkıda bulunacak.

Etkinliğe Davet

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, tüm aday öğrencileri ve ailelerini standına davet ediyor. 

OKÜ'nün standında, üniversitenin sunduğu imkanlar hakkında kapsamlı bilgi verilerek, adayların doğru tercih yapmalarına yardımcı olunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER