© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Milletvekili Kaya ve Başkan Adayı CHP Genel Merkezinde

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ve beraberindeki heyet CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Milletvekili Asu Kaya ve beraberindeki heyet CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Düziçi Belediye Başkan Adayı Süleyman Algan, Düziçi İlçe Başkanı Musa Kahya ve parti üyesi Sedat Algan ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaya, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'i, Düziçi Belediye Başkan Adayımız Süleyman Algan, Düziçi İlçe Başkanımız Musa Kahya ve partilimiz Sedat Algan ile Genel Merkezimizde ziyaret ettik.

Genel Başkanımız, 'İkinci Memleketim' dediği Osmaniye'mize selam ve sevgilerini iletti." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Osmaniye'nin güncel sorunları ve yaklaşan yerel seçimler ele alındı. Özel, Osmaniye'ye her zaman özel bir önem verdiğini ve "ikinci memleketi" olarak gördüğünü söyledi.

Osmaniye'ye selam ve sevgilerini ileten Özel, CHP'nin Osmaniye'de büyük bir başarı elde edeceğine inandığını dile getirdi.

Milletvekili Asu Kaya ise, Genel Başkan Özel'in desteğinin kendilerine güç verdiğini ve Osmaniye'de CHP'nin zaferine katkıda bulunacağına inandığını ifade etti.

Kaya, "Genel Başkanımızın Osmaniye'ye olan sevgisi ve desteği bizlere güç veriyor. Osmaniye'de CHP'nin kazanacağına inanıyoruz." dedi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER