© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kuvayi Milliye Derneğinde yeni başkan Ahmet Demir oldu

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Osmaniye Şubesinde, geçtiğimiz aylarda vefat eden başkan Hasan Özdemir’in yerine başkanlığa Ahmet Demir seçildi.

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Osmaniye Şubesinde, geçtiğimiz aylarda vefat eden başkan Hasan Özdemir’in yerine başkanlığa Ahmet Demir seçildi.

Derneğin olağanüstü genel kurul toplantısı, Ulaşlı Mahallesi 7 Ocak Parkı içindeki Ulaşlı Kültür ve Bilim Derneği Toplantı Salonunda yapıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup istiklal marşı okundu.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından tek liste ile seçime gidildi.

Başkan Ahmet Demir’in tek başkan adayı olduğu yönetim listesi katılımcıların tamamının oyunu alarak yeniden görevlendirildi.



Başkan Demir, üyelere oylama sonrası yaptığı açıklamada milli birlik ve bütünlük mesajı vererek, “Ben değil biz olmayı başarmalıyız.

Derneğimizin kuruluş amacı, Kuvayi Milliye’nin ruhunu yaşatmak, yurt millet ve bayrak sevgisini yüceltmektir.

Bu bağlamda, daha etkin ve faydalı hizmetler gerçekleştirebilmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Osmaniye Şubesinde Ahmet Demir başkanlığındaki yönetim kurulu, Remzi Ulaş, Elife Ergan, Ahmet Akın, Mevlüt Demir, Zeliha Abatay ve Caner Sümbül isimlerinden oluştu.

Denetim kurulu; Ali Barış Özener, İlyas Yüce ve Halil Sümbül, Üst Kurul Temsilcileri ise Nuri Kayadelen, Adil Karaoğlu ve Abidin Taşer oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER