© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kızılay Belediye İşbirliği İle kadınlara sağlıklı beslenme semineri

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde, belde belediyesi tarafından Sağlıklı Beslenme, Obezite ile Mücadele, Kalp ve Damar Hastalıkları konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde, belde belediyesi tarafından Sağlıklı Beslenme, Obezite ile Mücadele, Kalp ve Damar Hastalıkları konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Seminer, 50 yaş üzeri kadınların yoğun katılımıyla Yarbaşı Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.

Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy'dan Teşekkür

Seminerle ilgili açıklama yapan Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, "Yarbaşılı kadınlarımıza yönelik Sağlıklı Beslenme, Obezite ile Mücadele, Kalp ve Damar Hastalıkları konulu eğitim semineri düzenledik.

Türk Kızılay Düziçi Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikte, katılımcılara çeşitli hediyeler takdim ettik," dedi.

Başkan Aksoy, ayrıca seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Türk Kızılay Düziçi Şube Başkanı Mustafa Önal ve Kızılay gönüllülerine de teşekkürlerini iletti.

Kadınlara Özel Eğitim Semineri

Seminer, Yarbaşı’ndaki kadınların sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla düzenlendi.

Belediye ve Kızılay işbirliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlikte, katılımcılara sağlıklı beslenme, obezite ile mücadele ve kalp-damar hastalıkları hakkında detaylı bilgiler verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER