© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kıyıdan balık tutma yarışması düzenlenecek

Osmaniye Surfcasting Balık ve Spor Kulübü tarafından, olta ile balık yakalama yarışması düzenlenecek.

Osmaniye Surfcasting Balık ve Spor Kulübü tarafından, olta ile balık yakalama yarışması düzenlenecek.

Kulüp Başkanı Özgür Göktürk, bu yıl ikincisi yapılacak olan etkinliğin, Aşağı Burnaz Köyü Erzin sahilinde 10 – 11 Eylül’de gerçekleştirileceğini söyledi.

Kıyıdan balık tutma yarışmasına ilginin büyük olmasını beklediğini ifade eden Göktürk, dereceye girenlere altın ödülü verileceğini aktardı.

Yarışmada birinciye iki tüm altın, ikinciye iki yarım altın, üçüncüye de iki çeyrek altın verileceğini dile getiren Göktürk, ayrıca yarışmada en büyük balığı tutan kişiye de iki çeyrek altın verileceğini söyledi.

Yarışmanın merakla beklendiğini ifade eden Göktürk, ”Olta balıkçılığı yapan arkadaşlarımızı etkinliğimizde buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Katılımcıların güzel bir gün geçirmeleri için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşerilerimizi etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu. 

Yarışmada kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Göktürk, “Yarışmamıza desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir ve Erzin Belediyesine, ana sponsorumuz Nergiz İnşaat sahibi Erhan Nergiz’e, Aytaş Çelik Yapı, Ehl-i Künefe, Alp Balık Malzemeleri, Avşaroğlu Bıçakçılık ve Tekin Balıkçılık firmalarına teşekkür ediyorum” dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER