© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kent Lokantası, Kadirli’de Açıldı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar’ın seçim vaatlerinden biri olan "Kent Lokantası" halkın yoğun katılımıyla açıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar’ın seçim vaatlerinden biri olan "Kent Lokantası" halkın yoğun katılımıyla açıldı.

Pazar Mahallesi eski sebze hali girişinde açılan Kent Lokantası, Kadirlililerin büyük ilgisi ve coşkusu eşliğinde hizmete girdi. Başkan Olcar, açılış töreninde yaptığı konuşmada, seçim döneminde söz verdiği projelerden ilkini hayata geçirmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Olcar, “Kent Lokantası’nı Kadirli halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanların sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşmasını sağlayacak bu lokantanın açılışına katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu hijyenik ve uygun fiyatlı hizmeti Kadirli’mize sunmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kadirli’mize hayırlı olsun,” dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılara öğle yemeği ikram edildi. Kent Lokantası, düşük gelirli kişilerin yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen restoranlardır.

İlk lokanta, 2022 yılında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönetimi altında Çapa’da açılmıştı.

Mart 2024 itibarıyla İstanbul’da 11 adet Kent Lokantası bulunmakta olup, bu sayının 39’a çıkarılması planlanmaktadır.

Kent Lokantaları, İstanbul dışında da çeşitli yerlerde CHP’li belediyeler tarafından açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bu önemli proje ile Kadirli’de de hizmet vermeye başlayan Kent Lokantası, şehirdeki düşük gelirli vatandaşların ekonomik ve sağlıklı yemek ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER