© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kaymakam Erdinç Dolu ve Eşi Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine yeni atanan Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Konteyner Kent Geçici Barınma Merkezini ziyaret etti.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Konteyner Kent Geçici Barınma Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Konteyner Kent Koordinatörü Hüseyin Büyüktaş ve personel tarafından karşılanan Kaymakam Dolu ve eşi, barınma merkezinde verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Personelle Tanışma ve Bilgi Alışverişi

Konteyner Kent Koordinatörü Hüseyin Büyüktaş’tan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, barınma merkezinde hizmet veren personelle de tanışma fırsatı buldu.

Ziyaret boyunca barınma merkezinin işleyişi, mevcut durum ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Vatandaşlarla Sohbet ve Çocuklara Hediyeler

Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, daha sonra Konteyner Kentte kalan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını dinleyen Kaymakam Dolu, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

Ziyaret, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Kaymakam Dolu'nun Destek Mesajı

Kaymakam Erdinç Dolu, yaptığı açıklamada, geçici barınma merkezinde kalan vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve onların ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ziyaret, Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlara moral ve motivasyon kaynağı oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER