© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kaya, Genel Başkan Özel’in Diyarbakır Programına Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Diyarbakır programına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Diyarbakır programına katıldı.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu turunun ilk durağı olan Diyarbakır’da coşkulu bir karşılama ile ağırlandığını belirtti.

Genel Başkan Özel ve beraberindeki heyet, Diyarbakır’daki çeşitli temasları çerçevesinde, kahvaltılı bir toplantıda kadın sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya dair açıklama yapan Kaya, Diyarbakır’ın Özel’i büyük bir coşku ile karşıladığını vurguladı.

Kaya, ziyarette Ulucami esnafıyla buluşarak onların sorunlarını dinlediklerini, ardından Diyarbakır Barosu'nun katledilen Başkanı Tahir Elçi'yi öldürüldüğü Dört Ayaklı Minare'de, eşi ve CHP Milletvekili Türkan Elçi ile birlikte andıklarını söyledi.

Programın bir diğer önemli durağının Diyarbakır Tekstil Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirten Kaya, Jiber Fabrikası'nda çalışan kadın emekçilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

İşçilerin sorunlarını dinleyerek onlarla öğle yemeği yediklerini belirten Kaya, ziyaretin ardından Güneydoğu Tekstil Sanayi ve iş insanlarıyla yapılan toplantıya katıldıklarını açıkladı.

Kaya, Özgür Özel’in liderliğinde gerçekleşen Diyarbakır ziyaretinin bölge halkı ve esnafı için verimli geçtiğini belirterek, partinin bölgedeki çalışmalarına devam edeceğini söyledi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER