© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kapatılan Kavşak, Trafiğin Sıkışmasına Neden Oluyor

Osmaniye kent Merkezindeki Atatürk Caddesi üzerinde, trafiği rahatlatma adına kapatılan kavşak yeni sorunları da beraberinde getirdi.

Osmaniye kent Merkezindeki Atatürk Caddesi üzerinde, trafiği rahatlatma adına  kapatılan kavşak yeni sorunları da beraberinde getirdi.

Osmaniye Belediyesi, Atatürk Caddesi üzerinde asfaltlama ve orta refüj çalışmaları yaptı.

Mimar Sinan Mahallesi ile Adnan Menderes Mahallesi arasındaki cadde üzerindeki  kavşak kapatılarak,  trafik akışında düzenleme yapıldı.

Atatürk Caddesi üzerinde seyreden araçların, Bülbül Cami ile Sanayi yol kavşağı arasında  mesai saatleri sonunda trafik sıkışma olayları yaşanmaya başlandı.

Kent merkezinden cadde üzerinde seyreden ve Sanayi yönünden gelen araçların Mimar Sinan Mahallesi yönüne gidebilmesi için, Fakıuşağı köprüsü  karşısından geçen Güney Çevre yolu üzerinden   “U” dönüşü yapması  zorunlu hale getirilmiş oldu.

Kent merkezinden gelerek  Mimar Sinan Mahallesi  yönüne seyretmek isteyen araçların, Çevre yolu girişinde “U” dönüşü yapabilmeleri noktasında sıkıntılar yaşanacağı belirten sürücüler, bu olayın teknik olarak yeniden gözden geçirilmesini bekliyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER