© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kafeler Caddesi Asfalt Yol ve Kaldırım Düzenlemeleriyle Modernleşiyor

Osmaniye Belediyesi’nin Fakıuşağı Mahallesi'ndeki Kafeler Caddesi’nde başlattığı asfalt yol çalışmalarında sona gelindi.

Osmaniye Belediyesi’nin Fakıuşağı Mahallesi'ndeki Kafeler Caddesi’nde başlattığı asfalt yol çalışmalarında sona gelindi. Bitümlü sıcak asfalt serimi yapılan caddenin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların ve sürücülerin kullanımına açılması planlanıyor.

Gençlerin Kullandığı Cadde Yenileniyor

Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapısı tamamlanan bölgelerdeki yolları yenileyerek sürücülerin daha konforlu bir yolculuk yapmalarını sağlıyor.

Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olarak kullandığı Kafeler Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmaları da bu doğrultuda sürüyor.

Fakıuşağı Mahallesi’nde yer alan cadde, farklı kültürleri Osmaniye'ye taşıyan gençlerin ve diğer vatandaşların kullanımına sunulacak.

Kaldırımlar ve Çevre Düzenlemesi Tamamlandı

Cadde üzerindeki zemin kazıma ve düzenleme işlemleri sonrasında, vatandaşların rahat yürüyebilmesi için geniş kaldırımlar inşa edildi.

Ayrıca, mevcut ağaçların çevresinde yapılan düzenlemelerle caddeye daha estetik bir görünüm kazandırıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde asfalt serimi için hazırlıklara başladı.

Kısa sürede tamamlanacak bu çalışmalarla cadde, çevredeki esnafın da yüzünü güldürecek.

Yeni yüzüyle Osmaniye’nin önemli noktalarından biri olan Kafeler Caddesi’nin asfalt çalışmaları tamamlandığında, sürücüler ve yayalar modern ve konforlu bir yol deneyimi yaşayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER