Kadirli’de “Yeter ki Sen Gülümse” Projesi Mutluluk Dağıtıyor
KadirliOsmaniye’nin Kadirli ilçesinde yürütülen “Yeter ki Sen Gülümse” projesi kapsamında çocukların yüzü gülmeye devam ediyor.
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yürütülen “Yeter ki Sen Gülümse” projesi kapsamında çocukların yüzü gülmeye devam ediyor.
Kaymakam Dolu’dan Elanur’a Sürpriz Ziyaret
Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, Kaymakamlık tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Kümbet Köyü Şehit Mustafa Şan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elanur Oğuz’u yalnız bırakmadı.
Oğuz’un Yalnızdut Köyü’ndeki evine misafir olan Kaymakam Dolu çifti, Elanur’un 10. yaş gününü kutladı ve ona sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yaşam diledi.
Aileden Teşekkür Mesajı
Doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını belirten Oğuz ailesi, Kaymakam Erdinç Dolu ve eşine bu anlamlı ziyaret için teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir