© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Kadirli'de Çocukların Geleceği Masaya Yatırıldı

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu başkanlığında, çocuklara yönelik hizmetlerin daha etkili ve koordineli sunulması amacıyla “Çocuk Hizmetleri İlçe Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu başkanlığında, çocuklara yönelik hizmetlerin daha etkili ve koordineli sunulması amacıyla “Çocuk Hizmetleri İlçe Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Çocuklara Yönelik Hizmetler Masaya Yatırıldı

Toplantıda, ilçede yaşayan çocukların güvenliği ve korunması, eğitim ve okul desteği, aile desteği ve rehberlik ile psiko-sosyal destek ve danışmanlık hizmetlerinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

Katılımcılar, kurumlar arası iş birliğini artırarak çocuklara yönelik hizmetlerin güçlendirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulundu.

Protokol Üyeleri Toplantıya Geniş Katılım Sağladı

Kaymakamlık binasında düzenlenen toplantıya; Kaymakam Refiki Enes Arabacı, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Esat Kahveciler, İlçe Jandarma Komutanı Emre Eker, İlçe Müftüsü Yakup Etik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Sağlık Müdürü

Mustafa Ozan Özkale, İlçe Nüfus Müdürü Fuat Pala, Sosyal Hizmet Merkezi Müdiresi Havva Demir Mor ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER