© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Jandarma operasyonunda, esrar yetiştirici yakalandı

Evinde iklimlendirme sistemi ile esrar maddesi yetiştiren bir şüpheli, Jandarma ekiplerinin operasyonu sonunda yakalandı.

Evinde iklimlendirme sistemi ile esrar maddesi yetiştiren bir şüpheli, Jandarma ekiplerinin operasyonu sonunda yakalandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgeye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında, merkeze ilçedeki bir adreste, uyuşturucu madde satışı yapıldığı ve yasadışı kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisine ulaşıldı. 

Belirlenen adrese baskın düzenleyen jandarma ekipleri, şüpheli D.G.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Evde ve eklentilerinde yapılan aramada ise 6 kök kenevir bitkisi, 180 gram kubar esrar, 15 gram Crack türü uyuşturucu, 100 adet uyuşturucu hap, 6 kutu sıvı gübre, 5 gram kenevir tohumu, hassas terazi, iklimlendirmesi yapılmış yalıtımlı oda, 3 adet iklimlendirme cihazı, kılıç, 2 adet muşta 39 adet av tüfeği fişeği, 22 adet tabanca fişeği ve 4 adet şarjör ele geçirildi.

Ele geçirilen suç unsurlarına el konulurken, şüpheli D.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER