© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

İYİ Partili Yöneticilerden Destek

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde İYİ Parti'nin önemli isimleri, belediye başkan adayı Ökkeş Namlı'ya destek ziyaretinde bulundu.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde İYİ Parti'nin önemli isimleri, belediye başkan adayı Ökkeş Namlı'ya destek ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Süleyman Çetin, Bölge Koordinatörü Yetkin Öztürk, Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca, İl Başkanı Serat Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü,

Genel Merkez Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı H. Cengiz Gürbüz, GİK üyesi Mehmet Demir ve diğer il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri, Namlı'nın seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette, Namlı'ya başarılar dileyen Yılmaz, "Ökkeş Namlı'nın belediye başkanı olması halinde Düziçi'nde değişim ve dönüşüm yaşanacak" dedi.

Kocamaz da Namlı'nın Düziçi'ne hizmet edecek bir isim olduğunu belirterek, "İYİ Parti'nin Düziçi'nde kazanması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Namlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İYİ Parti'nin güçlü kadroları ile Düziçi'nde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Namlı'nın projeleri hakkında bilgi vermesi ve katılımcılarla sohbet etmesi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER