© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

İşyerine Giren Hırsız, İçli Köfte Yedi Bulaşıklarını Yıkadı

Osmaniye'de depremzedeler için kurulan Cebelibereket Konteyner Çarşısı'nda ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı.

Osmaniye'de depremzedeler için kurulan Cebelibereket Konteyner Çarşısı'nda ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı.

Ev yemekleri yapan Nagihan Başaran'ın iş yerine giren hırsız, dolaptaki içli köfteleri pişirip yedikten sonra bulaşıkları yıkayarak iş yerinden ayrıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye'de, depremde iş yerleri yıkılan esnaflar için kurulan konteyner çarşıda faaliyet gösteren Başaran, sabah iş yerini açmaya geldiğinde kapının ve klimanın açık olduğunu fark etti.

İlk başta oğlunun iş yerine geldiğini düşünen Başaran, oğlunu arayınca aslında iş yerine hırsız girdiğini anladı. İş yerini kontrol eden Başaran, dolapta bulunan içli köftelerin ve içeceklerin eksik olduğunu gördü.

Çevredeki diğer esnafların da iş yerlerinden bir şeyler alındığını öğrenen Başaran, mutfak tezgahının yanında bulunan yıkanmış tava ve kaşıkları görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Başına ilk defa böyle bir olay geldiğini belirten Başaran, şunları söyledi: "İş yerime geldiğimde kapımın açık olduğunu fark ettim. İçeriye girdim, oğlumu aradım. 'Acaba oğlum mu geldi?' diye düşündüm.

Sonra etrafa baktığımda dolapta içli köftelerimi çıkarmışlar, güzel kızartmışlar, yemişler, tavayı da yıkamışlar hatta. Dolabı kontrol ettim, içeceklerde eksiklik vardı.

Önce oğlum yaptı sandım, çok kızdım çocuğa. 'Niye klimayı açık bıraktın, kapıyı kilitlemedin, bu köfteyi niye yedin?' diye sordum.

'Anne ben köfte falan yemedim, dükkana da gitmedim,' dedi. Esnaf komşularımızın dükkanlarına da yine aynı şekilde girilmiş, onlardan da bir şeyler alınmış.  

Yani yemiş içmiş, bir güzelce tavayı da yıkamış, tertemiz bir de ters çevirmiş. Gerekli tedbirleri aldım, kapının kilitlerini değiştirdim.

Böyle bir olay yaşadık." Olay sonrası gerekli tedbirleri alan Başaran, kapının kilitlerini değiştirdiğini belirtti.

Çevredeki diğer esnaflar da benzer olaylarla karşılaştıkları için güvenlik önlemlerini artırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER