© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Hastanede Yangın Tatbikatı: Can ve Mal Kaybını Önlemek İçin Eğitim Verildi

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, Sivil Savunma Birimi ve Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün iş birliğiyle 2024 yılı yangın tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, Sivil Savunma Birimi ve Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün iş birliğiyle 2024 yılı yangın tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata, hastanenin kırmızı kod ekibi ve hastane personeli katıldı. Yangına karşı önlem alma ve müdahale konularında eğitimlerin verildiği tatbikat, hastane çalışanlarının olası bir yangın durumunda daha bilinçli hareket etmesini sağlamayı amaçladı.

Yangın Güvenliği Eğitimi

Osmaniye Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, yangın tatbikatı sırasında personellere yangından korunma, yangın önleme, yangın müdahale şekilleri ve yangın tüpü kullanımı gibi hayati konularda eğitimler verildiği belirtildi.

Eğitim ve tatbikatın amacı, olası yangınlarda can ve mal kayıplarını en aza indirmek olarak açıklandı.

Teşekkür Mesajı

Tatbikatın ardından yapılan açıklamada, eğitim programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür edilerek, bu tür etkinliklerin personelin bilinçlenmesi açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER