© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Hasanbeyli İçin Yeni Projeler: Başkan Yumrutepe, Bahçeli'den Destek Aldı

Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Yumrutepe, Hasanbeyli’ye yapılacak projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

"Projelerimizi Paylaşmaktan Onur Duyduk"

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Şevket Yumrutepe, Bahçeli ile görüşmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve değerli hemşehrimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz.

Hasanbeyli ilçemiz için yürüttüğümüz çalışmalar ve hazırladığımız projeler hakkında kendisine bilgi verme fırsatı bulmak bizim için onur verici.

Cumhur İttifakı ortağımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye nezaketi, ilgisi ve destekleri için içten teşekkürlerimizi sunarım."

Bahçeli’den Destek

Başkan Yumrutepe, Bahçeli’nin Hasanbeyli’de yürütülen projelere büyük ilgi gösterdiğini belirterek, Bahçeli’nin desteğinin kendilerine moral verdiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER