© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Haniye İçin Osmaniye’de Dua Edildi

Dün suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Osmaniye'de anma etkinliği düzenlendi.

Dün suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Osmaniye'de anma etkinliği düzenlendi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Osmaniye Şube Başkanı Mahmut Kahraman, Osmaniye Sivil Toplum Platformu öncülüğünde Fakıuşağı Camii'nde ikindi namazı sonrasında yapılan basın açıklaması ve dua etkinliğinde konuştu.

Kahraman, yaptığı açıklamada, “Osmaniye Sivil Toplum Platformu öncülüğünde Filistin eski Başbakanı ve Hamas Lideri Şehit İsmail Haniye için bugün ikindi namazı sonrasında Fakıuşağı Camii'nde basın açıklaması yaptık, akabinde dualar ettik” dedi.

Açıklamasında, “Kahrolsun siyonist İsrail. Filistin halkının siyasi lideri İsmail Haniye, insanlığın ve insani tüm değerlerin düşmanı siyonist terör rejimi tarafından alçakça katledildi.

Mücadelesi ve fedakarlığı ile örnek bir mücadele adamı olan İsmail Haniye’ye Allah’tan rahmet; Filistin halkına, adaletten ve haktan yana bir duruşla Özgür Filistin davasına destek olan dünya halklarına başsağlığı diliyoruz.

Yaşasın Filistin, Kahrolsun İsrail” ifadelerine yer verdi. ,

Etkinliğe katılanlar, İsmail Haniye için dualar ederek, Filistin halkının yanında olduklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER