© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Halk Konseri Osmaniye'de Duygulu Anlara Sahne Oldu

Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından Osmaniye’de düzenlenen halk konserinde duygulu anlar yaşandı.

Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu (MÜZSAN) tarafından Osmaniye’de düzenlenen halk konserinde duygulu anlar yaşandı.

Cebelibereket Kültür Merkezi salonunda  düzenlenen, “Asrın felaketi kültür ve sanat etkinlikleri” kapsamındaki program saat:19.30’da başladı.

Program sunuculuğunu MÜZSAN Osmaniye İl Başkanı İbrahim Karagülle’nin yürüttüğü program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Müzsan Genel Başkanı Ahmet Onurlu, programda yaptığı konuşmasında, 6 Şubat depreminden etkilenen iller arasında bulunan Osmaniye’de, afetin yaşattıkları olumsuz olayların unutulmasını sağlamak, ve normal yaşama dönülebilmesi için müzisyenler olarak program yaptıklarını söyledi.

Derneğin çalışmalarından da sözeden Onurlu, programı izlemeye gelen sanatseverlere de teşekkürlerini bildirdi.

Programda ilk olarak Şanlıurfa Sıra gecesi ekibi sahne aldı. Ekibin davul, zurna ve bağlama eşliğinde seslendirdikleri eserler izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.

MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu’da sahneye çıkarak depremden etkilenen illerin isimlerinin yeraldığı eserini seslendirdi.

Program Osmaniye Müzsan üyelerinin sahne almasıyla devam etti.

Halk konserinde Osmaniye ekibinde; Mehmet Emre Avşar, Gökhan Yücesoy, Hakan İnce, Çağrı Gökalp Özcan, Mehmet Can Yavuz  sahne alarak gitar, bağlama, davul eşliğinde eserlerini seslendirdiler.

Programın son bölümünde ise MÜZSAN Osmaniye İl Başkanı Ozan  Maranlı (İbrahim Karagülle) bağlaması ile sahneye çıkarak türkülerini yorumladı.

Program sonunda Vali Dr. Erdinç Yılmaz, MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Orunlu ile Osmaniye İl Başkanı İbrahim Karagülle’yi hazırladıkları programdan dolayı kutlayarak, başarı dileklerini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER