© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Farkedilemeyen trafik levhası, kazalara davetiye çıkarıyor

Osmaniye kent merkezindeki bir yol kavşağındaki “Girilmez” trafik levhalarının farkedilemeyecek şekilde olması, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Osmaniye kent merkezindeki bir yol kavşağındaki “Girilmez” trafik levhalarının farkedilemeyecek şekilde olması, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Osmaniye kent merkezindeki bir kavşakta, trafik işaret levhalarından birinin üzerinin ağaç dalları ile kapalı, diğerinin ise kavşaktan 21 metre uzaktaki yere konulması nedeniyle, sürücüler farkında olmadan cezalı duruma düşüyorlar.

Osmaniye Merkez Raufbey Mahallesi, Musa Şahin Bulvarı 9552. Sokak üzerindeki 9551 sokağın kesiştiği kavşaktaki trafik levhalarının farkedilemeyecek durumda olması nedeniyle sürücüler cezalı duruma düştüklerinden şikayetçi oluyorlar.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ NELERLE KARŞILAŞIYOR!?

Raufbey  Mahallesi, 9552. Sokağa Atatürk Caddesi üzerinden girerek Musa Şahin Bulvarına girmeye çalışan sürücü; 9551. Sokak kavşağına geldiğinde, kavşaktaki yolun sol tarafındaki “Giriş yasağı” levhasının dut ağacının dalları arasında kalması nedeniyle göremiyor.

Yoluna devam eden sürücü 21 metre ilerledikten sonra bir elektrik direğinin yanındaki “Giriş yasak” trafik işaret levhasını görüyor ve geri dönmek zorunda kalıyor.

Bir de yolun sağ tarafındaki levhayı göremeyip ilerleyen sürücüler ise Musa Şahin Bulvarı üzerindeki MOBESE kameralarına takılarak “trafik cezası” yazılması ile karşı karşıya kalıyorlar.

Araç sürücüleri, trafik kurallarının çiğnenmemesi ve olası kazaların önlenmesi amacı ile yetkililerin söz konusu levhaları görünür yere konuşlandırılmasını istiyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER