© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Emekliler, Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Osmaniye'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının "Emekliler Yılı" olarak ilan edilmesi dolayısıyla kutlamalar coşkuyla devam ediyor.

Osmaniye'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının "Emekliler Yılı" olarak ilan edilmesi dolayısıyla kutlamalar coşkuyla devam ediyor.  

Bu kapsamda, Osmaniye'deki emekliler için Harun Reşit Kalesi gezisi, kahvaltı ikramı ve bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Turgay Uzun, İl Müftüsü Ali Çakmak, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Memur-Sen Şube Başkanı Mahmut Kahraman, Osmaniye Emekli Memur-Sen Başkanı İrfan Karip, Osmaniye Emekliler Derneği Başkanı Aziz Yahşi ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emekliler katıldı.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mücahit Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmada, "2024 yılının Emekliler Yılı olması münasebetiyle emeklilerimizin bilgi ve tecrübe paylaşımından faydalanmak, sosyal hayatlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 81 ilimizde başlayan Emekliler Yılı programları Osmaniye'mizde de devam etmektedir.

Bu kapsamda desteğini veren tüm kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kahvaltı sonrasında rehber eşliğinde Harun Reşit Kalesi gezisi yapılarak program sonlandırıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER