© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Eğitimci Bilik hatırası okulda yaşatılacak

Osmaniye kent merkezindeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulunda yapılan açılışlar kapsamında  Eğitim Müfettişi merhum Ali Bilik’in hatırasını yaşatmak için çok amaçlı salon yaptırıldı.

Osmaniye kent merkezindeki Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulunda yapılan açılışlar kapsamında  Eğitim Müfettişi merhum Ali Bilik’in hatırasını yaşatmak için çok amaçlı salon yaptırıldı.

Okulda açılışı yapılan toplantı salonunu merhum eğitim müfettişi  Ali Bilik’in eşi Yasemin Bilik tarafından yaptırıldı.

Açılan toplantı salonuna merhum Eğitim Müfettişi Ali Bilik'in adı verilirken Hayırsever Yasemin Bilik ve çocukları da açılışta yer aldı.

Açılış programına İl milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Maarif Müfettişleri Koordinatörü Fevzi Şişik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Basri Doğan ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Ahmet Kavun' un da katıldığı açılışta, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan “Z kütüphane”nin de açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programında konuşan İl Milli Eğitim müdürü Aydın Albak;

"Teori ve pratiğin bir araya getirildiği; sanattan kültürel aktivitelere, spordan sosyal yaşama kadar her alanda öğrencilerimizi görmeyi isteriz. Birbirinden öğrenmeyi destekleyen, paylaşımcı, problem çözme, eleştirel düşünmeyi sağlayarak üretkenlik ve takım esaslı çalışmaları "Z Kütüphane" lerimizde gerçekleştirirken bir çok tasarım beceri atölyelerimizde bu noktada derinlik sağlayabilirler.



Bugün ayrıca Eğitim Müfettişi merhum Ali Bilik adına kıymetli eşi tarafından desteklenen toplantı salonunu da faaliyete geçirdik. Bu noktada hayırseverimize teşekkür ediyorum. "dedi.

Yapılan açılışın ardından Akıl ve zeka oyunları atölyesi ve robotik kodlama atölyesini de ziyaret eden İl milli Eğitim Müdürü Albak, öğrenci ve öğretmenlerle de bir ardaya geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER