Düziçi’nde Öğrenci ve Velilere Siber Dolandırıcılık Eğitimi Verildi
DüziçiOsmaniye’nin Düziçi ilçesinde, öğrenci ve velilere yönelik siber dolandırıcılık konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, öğrenci ve velilere yönelik siber dolandırıcılık konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.
Düziçi Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, 17-28 Şubat 2025 tarihleri arasında farklı okullarda öğrenci ve velilere güvenli internet kullanımı ve siber suçlarla ilgili eğitim verdi.
Eğitim Verilen Okullar
Bilgilendirme çalışmaları kapsamında şu okullarda etkinlik düzenlendi:
Vali Celalettin Cerrah Anaokulu
İrfanlı İlkokulu
Haruniye Ortaokulu
Cansan İlkokulu
Cumhuriyet Anadolu Lisesi
Öğrencilere ve velilere; genel güvenlik, bilinçli internet kullanımı, sosyal medya kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve sanal ortamda işlenen suçlar konularında detaylı bilgilendirme yapıldı.
Pazarda Esnafa ve Vatandaşa Uyarı
Ekipler ayrıca Uzunbanı Mahallesi’nde kurulan Cuma pazarında esnaf ve vatandaşlara dolandırıcılık yöntemleri hakkında bilgi vererek broşür dağıttı.
Polis ekipleri, vatandaşları şüpheli durumlar karşısında dikkatli olmaya ve dolandırıcılara karşı tedbirli davranmaya çağırdı.
İlginizi Çekebilir