© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Dr. Kara, 112 Acil Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, 112 Çağrı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Güngör, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ülkü Dilek Kutluca ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Zeynep Demirdelen de hazır bulundu.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, 112 Çağrı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Güngör, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ülkü Dilek Kutluca ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Zeynep Demirdelen de hazır bulundu. Kara, ziyarette 112 Çağrı Merkezinde görev yapan personelle sohbet etti.

Personelin çalışma koşullarını ve taleplerini dinleyen Kara, kendilerine teşekkür etti. Kara, ziyarette yaptığı açıklamada, 112 Çağrı Merkezinin acil durumlarda vatandaşların en hızlı şekilde sağlık hizmeti almasını sağlayan önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Kara, "112 Çağrı Merkezi çalışanlarımız, her an teyakkuz halinde, vatandaşlarımızın hayatlarını kurtarmak için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Kara, ziyaretin ardından 112 Çağrı Merkezinin çalışmalarını yerinde inceledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER