© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Depremzede çocuklar, Jandarma Trafik tırında eğlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’deki depremzede çocuklar, Jandarma Mobil Trafik eğitim tırında moral buldular.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’deki depremzede çocuklar, Jandarma Mobil Trafik eğitim tırında moral buldular.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, depremden etkilenen illerdeki, depremzede çocuklar için Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı ziyaretlere başladı.

Osmaniye’ye gelen Jandarma Mobil Trafik Tırı, Masal Park yanında konuşlanarak, depremzede çocuklara  yönelik eğitim ve moral etkinlikleri düzenledi.

 Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı’nı  ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak öğrencilere verilen teorik ve uygulamalı trafik eğitimini yerinde inceledi.

Çocuklara Mobil Trafik Eğitim Tırı bünyesinde İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından temel trafik kurallarına ilişkin teorik ve uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Teorik eğitimin ardından pratik eğitim için kurulan trafik eğitim parkurunda, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri eşliğinde trafik eğitim araçları ile uygulamalı trafik eğitimi gerçekleştirildi.

 Ziyaretinin ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocukların küçük yaşta trafik eğitimi almalarının çok önemli olduğuna değinerek, yapılan çalışmalarda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Çocuklarımıza başarılı, sağlıklı ve mutlu bir gelecek dileyen Vali Yılmaz, çocuklara hediyeler verdi.

  Jandarma Mobil Trafik Eğitim Tırı, Osmaniye merkezde 2 gün, Düziçi İlçemizde 1 gün olmak üzere 3 gün boyunca İlimizde çocuklarımıza eğitim verecek.

(Haber: Nuran Büyükbörklü)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER