© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Cumhuriyet Meydanı’nda Bayramlaşma töreni yapıldı

Osmaniye’de vatandaşlarla bayramlaşma töreni Cumhuriyet meydanındaki programla gerçekleştirildi.

Osmaniye’de vatandaşlarla bayramlaşma töreni Cumhuriyet meydanındaki programla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki vatandaşlarla bayramlaşma programına, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ile birlikte Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, İsmail Kaya ve Baha Ünlü, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Güven Çelik, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 Vatandaşlarımız ve protokol mensupları ile bayramlaşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Başta vatan uğruna şehit veren ailelerimiz olmak üzere, Osmaniyeli hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum.

Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice bayramlara birlikte ulaşmayı diliyorum."diye konuştu.

  Yoğun bayram trafiğinde trafik kurallarına uyulmasının önemini de vurgulayan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Trafik kurallarına her zaman dikkat etmeliyiz elbette ama bayram tatili yoğunluğunda trafik kurallarına hassasiyetle uyalım.

Bayram sevincimizin kedere dönmemesi için hepimizin trafik kurallarına uymaya azami derecede gayret göstermesi gerekiyor.

Bütün Osmaniyeli hemşehrilerime trafik kurallarına mutlaka uyalım çağrısında bulunuyorum."dedi.

  Vali Yılmaz, bayramlaşma programının bitiminde Osmaniyeli vatandaşlarımıza sağlık ve huzur içinde nice bayramlar dileyerek, Cumhuriyet Meydanından ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER