© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

CHP'li Yavuzer'den Fıstık Mitingine Davet

CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 24 Ağustos'ta Gaziantep'te düzenleyeceği fıstık mitingine partilileri ve vatandaşları davet etti.

CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 24 Ağustos'ta Gaziantep'te düzenleyeceği fıstık mitingine partilileri ve vatandaşları davet etti. Yavuzer, miting öncesinde yaptığı açıklamada, bu buluşmanın önemine dikkat çekti.

Mutlu Yavuzer'den Dayanışma Çağrısı

Mutlu Yavuzer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, 24 Ağustos 2024 tarihinde saat 18:00'de Gaziantep ilimizde fıstık mitingi düzenleyecektir.

Ülkemizin geleceği için atılacak adımları birlikte konuşmak, dayanışmamızı güçlendirmek ve birliğimizi pekiştirmek için sizleri bu coşku dolu buluşmaya davet ediyorum.

Gelin, hep birlikte sesimizi duyuralım ve güçlü bir şekilde yarınlara yürüyelim."

CHP Osmaniye İl Başkanlığı'ndan Mitinge Destek

CHP Osmaniye İl Başkanlığı, Mutlu Yavuzer’in çağrısıyla partilileri ve tüm vatandaşları Gaziantep’teki mitinge katılmaya davet etti.

Bu mitingin, partinin geleceği ve ülke için atılacak adımların görüşülmesi açısından büyük bir önem taşıdığı vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER