© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Bisikletçiler, Keldaz Dağına Tırmanacak

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Sporcuları, 28-29 Ekim tarihlerinde iki gün sürecek Zorkun Keldaz Dağı Zirve Tırmanışını gerçekleştirecek.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Sporcuları, 28-29 Ekim tarihlerinde iki gün sürecek Zorkun Keldaz Dağı Zirve Tırmanışını gerçekleştirecek.

Tırmanışın ardından 29 Ekim'de zirveye 6 metrelik bayrak direği dikilecek ve Şanlı Bayrak göndere çekilecek.

Valilik binası önünde düzenlenen programda Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yücel Erdoğan, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a etkinlik hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek Zorkun Keldaz Dağı Zirve Tırmanışında Keldaz dağının zirvesine 6 metrelik bayrak direği dikileceğini, 29 Ekim tarihinde ise saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının okunmasıyla Türk Bayrağının göndere çekileceğini söyledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, aldığı bilgilerin ardından Bayrağı öperek sporculara teslim etti.

Vali Yılmaz, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında bisiklet sporcularımız Osmaniye'mizin en yüksek noktası olan Keldaz'a Şanlı Bayrağımızı dikecekler.

Yolunuz açık olsun." diye konuştu. Şanlı Bayrağın teslim edilmesinin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar bisiklet sporcuları uğurladılar.

Tırmanışın 28 Ekim Cumartesi günü saat 10.00'da Valilik önünden başlayacağı ve 29 Ekim Pazar günü saat 10.00'da zirvede tamamlanacağı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER