© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

BİK Genel Müdürü Erkılınç, Osmaniye’yi Ziyaret Etti

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Osmaniye ziyareti sırasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Osmaniye ziyareti sırasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Genel Müdür Erkılınç, deprem bölgesi ziyaretleri çerçevesinde Osmaniye'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaretin bir parçası olarak, Erkılınç, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ı ziyaret etti. Daha sonra ise Osmaniye'de faaliyet gösteren resmî ilan alma hakkına sahip internet haber siteleri ve gazetelerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, Erkılınç'a Basın İlan Kurumu Dijital Medya Koordinatörü İdris A. Çam, Kurumsal İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca, Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı ve Osmaniye Sorumlusu Emre Şahin eşlik etti.

Toplantı samimi bir atmosferde geçti ve Osmaniye basınının karşılaştığı sorunlar tartışıldı.

Bu sorunların çözümüne dair çeşitli konular ele alındı. Erkılınç, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi nedeniyle Osmaniye basın temsilcilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, Basın İlan Kurumu olarak her zaman destekçi olacaklarını belirtti.

Ziyaretin ardından, resmî ilan alma hakkına sahip internet haber sitesi ve gazete temsilcileri, Genel Müdür Erkılınç'a teşekkür ettiler.

Genel Müdür Erkılınç, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Sorunlar ortak; çok iyi biliyor, yakinen takip ediyoruz.

Ancak pandemi, deprem gibi olağanüstü dönemlerdeki hoşgörüyü, bir hakmış gibi görerek alışkanlık haline getirmek; her şeyden önce gazeteciliğin ölümü demektir!” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER