© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Başkan Çenet, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, geçtiğimiz günlerde Hasan Çenet (İstasyon) Caddesi'nde başlayan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, geçtiğimiz günlerde Hasan Çenet (İstasyon) Caddesi'nde başlayan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Çenet, caddenin kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin etkili olduğu Osmaniye'de, depremin izlerini silmek için gece gündüz demeden çalışan Başkan İbrahim Çenet, Esenevler Mahallesi'nde ağır hasar gören Hasan Çenet Caddesi'nde incelemelerde bulundu.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddenin asfalt yol konforuna kavuşması için hızlıca başlatılan çalışmalar, bölge sakinlerine umut vaat ediyor.

Hasan Çenet Caddesi, tamamlandığında sürücülere asfalt yol konforu, yayalara ise geniş kaldırımlar sunacak.

Ayrıca, orta refüj çalışmalarıyla estetik bir görünüme kavuşacak olan cadde, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmalarıyla da vatandaşlara keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

İncelemelerinin ardından Başkan Çenet, "Saygıdeğer hemşerilerim, sizleri İstasyon Yolu'ndan Hasan Çenet Caddesi'nden selamlıyorum.

Malumunuz Esenevler Mahallemiz depremin en çok etkilediği mahallelerimizin başında geliyor. İstasyon Yolu'nda yüzlerce, binlerce canımızı toprağa verdik, yüreğimize gömdük.

Ölenlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyoruz.

Bu cadde çocukluğumuzun, gençliğimizin caddesi. İlk halı saha maçlarımızı Köşk'te oynadık, çınarların altında hep birlikte yürüdük, vakit geçirdik.

İşte biz de deprem sonrası bu caddemizi kaldırımlarıyla, refüjüyle sizlere hazırlamak için arkadaşlarımızla dört elle çalışıyoruz.

Kısa sürede de sizlerin hizmetine sunmak istiyoruz." diye konuştu.

Osmaniye Belediyesi, deprem sonrası şehrin yeniden ayağa kalkması için yürütülen yoğun çalışmaların bir parçası olarak Hasan Çenet Caddesi'ndeki bu yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER