© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Bahçe ilçesinde Pazar Yerine Mescit

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde belediye tarafından Üstü Kapalı Halk Pazarı’nda bulunan dükkanlardan ikisi mescide dönüştürüldü. Artık alışveriş esnasında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için hem erkek hem de kadın mescitleri hizmete sunuldu.

 Bahçe Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Üstü Kapalı Halk Pazarı’nda bulunan dükkanlardan ikisi mescide dönüştürüldü. Artık alışveriş esnasında ibadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için hem erkek hem de kadın mescitleri hizmete sunuldu.

Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli hemşehrilerim, Bahçe Belediyesi olarak sizlerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

Bu kapsamda, Üstü Kapalı Halk Pazarı’nda bulunan dükkanlardan ikisini mescide dönüştürdük.

Artık alışveriş yaparken ibadetlerini yerine getirmek isteyen hemşehrilerimiz için hem erkek hem de kadın mescitlerimiz hizmetinizde," ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar İçin Kolaylık

Mescitlerin, alışveriş esnasında vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadetlerini yapabilmelerine imkan tanıyacağını belirten Başkan Kadıoğlu,

"Sizlerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak ve hayatınızı kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir Bahçe için el ele vererek, daha nice projeleri hayata geçireceğiz," dedi.

Sürekli İyileştirme ve Yeni Projeler

Bahçe Belediyesi, halkın memnuniyeti ve huzuru için çalışmaya devam ediyor ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeyi sürdürüyor.

Yeni mescitler, alışveriş yaparken ibadet etmek isteyen vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER