© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Bahçe Belediyesi Yol İyileştirme Çalışmalarını Sürdürüyor

Bahçe Belediyesi, altyapı sorunlarına karşı kapsamlı müdahaleler yaparak ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Bahçe Belediyesi, altyapı sorunlarına karşı kapsamlı müdahaleler yaparak ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Belediye tarafından yapılan açıklamada, altyapısı yenilenen sokaklarda yol onarım ve tadilat çalışmalarının titizlikle gerçekleştirildiği belirtildi.

Altyapı Çalışmaları ile Yaşam Kalitesi Artıyor

Belediye, yağmur suyu drenaj sistemlerinden kanalizasyon hatlarına kadar geniş bir yelpazede yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Açıklamada, "Alt yapısını yenilediğimiz sokaklarda yol onarım ve tadilat çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyoruz.

Yağmur suyu drenaj sistemlerinden kanalizasyon hatlarına kadar geniş bir yelpazede yürüttüğümüz çalışmalarla, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz" denildi.

Vatandaş Talepleri Doğrultusunda Hizmetler Şekilleniyor

Bahçe Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerini şekillendiriyor ve daha modern, sağlam ve estetik bir çevre için geleceğe yatırım yapıyor.

Belediye, "Sizden gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyor ve daha modern, sağlam ve estetik bir çevre için geleceğe yatırım yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Geleceğe Yatırım: Her Noktada Yaşam Kalitesini Artırmak İçin Çalışıyoruz

Bahçe Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşam kalitesini artırmak için var gücüyle çalıştığını belirterek, "Bahçe Belediyesi olarak, her noktada yaşam kalitenizi artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Bu kapsamda gerçekleştirilen altyapı ve yol iyileştirme çalışmaları, ilçenin daha yaşanabilir bir hale gelmesine katkı sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER