© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Asu Kaya Gedik, Kadirli’de Kent Lokantası'nda Halkla Buluştu

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya Gedik, yaklaşık 3 ay önce Kadirli’de hizmete giren Kent Lokantası'nda vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya Gedik, yaklaşık 3 ay önce Kadirli’de hizmete giren Kent Lokantası'nda vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi. Gedik, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en önemli projelerinden biri olan Kent Lokantaları’nın, gıdaya erişimde zorluk çeken vatandaşlar için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

"Kadirli Halkçı Belediyeciliğin Güzel Örnekleriyle Buluşuyor"

Gedik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kadirli’de halkımıza hizmet veren Kent Lokantası’nda Kadirlililerle birlikte yemek yedim.

Ardından Kadirli İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettim ve son olarak Kadirli Belediye Başkanımız Mustafa Mert Olcar’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldım.

Kadirli, halkçı belediyeciliğin güzel örnekleriyle her geçen gün buluşmaya devam ediyor.”

Kent Lokantası Sosyal Dayanışmanın Önemli Bir Parçası

Kent Lokantaları, sosyal demokrat belediyeciliğin bir parçası olarak, düşük gelirli vatandaşların uygun fiyatla yemek yiyebileceği bir alan sunuyor.

Bu tür projeler, sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi açısından da büyük bir önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER