© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Astsubaylar Günü, Osmaniye’de Kutlandı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) kuruluşunun 39. Yılı Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) kuruluşunun 39. Yılı Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle kutlandı.

TEMAD Osmaniye İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Astsubaylar günü, Devlet Bahçeli Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saat:10.30’da başladı.

Astsubaylar günü, TEMAD Osmaniye İl Başkanı Emekli Astsubay Şenel Yıldız’ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma TEMAD Osmaniye İl Başkanı Şenel Yıldız tarafından yapıldı.

Yıldız, TEMAD’ın kuruluşu ve amaçları hakkında bilgilendirme yaparak, derneğin kuruluşunun 39. Yıldönümünü kutladıklarını vurguladı.

Şehitleri rahmetle andıklarını, Gazilere şükranlarını sunan Şenel Yıldız, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diledi.

TEMAD Osmaniye İl başkanlığı binasının depremde yıkıldığını da belirten Yıldız, kendilerine verilen bir konteynırda derneğin çalışmalarını yürütmeye başladıklarını söyledi.

İl Başkanı Yıldız’ın Astsubaylar gününü kutlamasının ardından, günün anlam ve önemini içeren “Astsubay” isimli şiirini Melek Avcı Çoşkun okudu.

Program, plaket takdim edilmesi ile devam etti. TEMAD İl Başkanı Şenel Yıldız’a CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Emekli Astsubay Fakı Güven’e İl Jandarma Komutan yardımcısı  Albay İlkay Gül,

Emekli Astsubay Ali Esin’e Osmaniye Belediye Başkan yardımcısı Hulusi Akkuş, Emekli Astsubay Feridun Aydın’a İl Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Acar,

Emekli Astsubay Hasan Yıldırım’a Osmaniye Belediye Başkan yardımcısı Melih Loş, Emekli Astsubay Muhittin Üstündağ’a ise İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Adnan Gizlice tarafından plaketleri takdim edildi.

Emekli Astsubaylara plaketlerinin takdim edilmesi ve Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çekilmesi ile program sona erdi.

Program TEMAD hizmet binasında ikramların yapılması ile sona erdi. TEMAD’ın kuruluşunun 39. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa, Emekli Astsubaylar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılım gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER