© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Abul, öğrencilerle kültür etkinliğinde buluşuyor

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyesi Hatice Abul, Ortaokul öğrencileriyle buluşarak, kültür ve sanat üzerine söyleşiler gerçekleştiriyor.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyesi Hatice Abul, Ortaokul öğrencileriyle buluşarak, kültür ve sanat üzerine söyleşiler gerçekleştiriyor.

Halk ozanı ve şair (Yörük Kızı) Hatice Abul,  Toprakkale ilçesindeki Ortaokullarda öğrencilerle buluşarak, yıl sonu eğlencesi ve kültür-sanat etkinliğinde birlikte olmayı sürdürüyor.

Abul okul ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Çocukluğumda Öğretmen olma hayalim vardı.

Şimdi ise kültürümüzün yaşaması adına yapmış olduğum çalışmalar ile tecrübemi  gençlerimizle paylaşmaktan mutluluk duymaktayım.  

Kültürümüzü tanıtmak ve geleceğimizin teminatı olan güvencemiz olan sevgili gençlerimizle okullarında buluşarak, onlarla paylaşmanın ve öğretmenin mutluluğunu yaşamaktayım.

Bunları yaparken de Öğretmen olabilme hayalimi gerçekleştirmiş olmaktayım.  

Bu çalışmalarımı yapabilmemde ve okullarımızda öğrencilerle sohbet etme olanağını bulmamda desteklerini esirgemeyen Toprakkale Kaymakamımız  Ali İhsan Selimoğlu başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Öğretmen ve öğrencilere  sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Hatice Abul, bağlaması ile ziyaret ettiği okullarda THM eserlerini söylerken, kitabından şiirlerini okuyor, ayrıca öğrencilerin şiirler okumaları için de söyleşilerde bulunuyor.

Abul  Toprakkale ilçesinde;  Şehit Çağrı Doğan Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Şehit Mahmut Ava Ortaokulu, Şehit S. Danacı İmam Hatip Ortaokul, Tüysüz Şehit M. Gaser Ortaokulu ve Lalegölü Ortaokullarını program kapsamında ziyaret ederek etkinliklerini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER