© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

7 Ocak, Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 7 Ocak Kurtuluş Koşusu, 4 Ocak Perşembe günü saat 10.00'da Osmaniye Valiliği önünden başlayacak.

Koşu, ortaokullar kız-erkek, liseler ve gençler kız-erkek, 40-60 yaş veteranlar kadın-erkek, 60 yaş üstü veteranlar ve belediye personelleri olmak üzere 8 farklı kategoride yapılacak.

Her kategoride dereceye girenlere madalya ve ödül verilecek. Osmaniye Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Osmaniye İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 7 Ocak Satranç Turnuvası, 4 Ocak Perşembe günü Osmaniye Merkez Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

Turnuva, 8 kategoride yapılacak. Her kategoride dereceye girenlere Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek.

Yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 4 Ocak 2024 mesai bitimine kadar. Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Osmaniye'de Milli Mücadele ve 7 Ocak Şiirleri’ konulu Liseler arası şiir okuma yarışmasına başvurular, 29 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne yapılacak.

Yarışmada dereceye girenlere Osmaniye Belediyesi tarafından çeşitli ödüller verilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER