DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan, şehit polis ve asker ailelerine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan, şehit polis ve asker ailelerine ziyaret
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan ve Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Sefa Kök’ün ailelerini ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan ve Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Sefa Kök’ün ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında şehitler için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi.



Vali Yılmaz, ilk olarak 8 Ağustos 2017 tarihinde Bingöl Adaklı ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışma sonucu yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Sefa Kök’ün ailesini evlerinde ziyaret etti. 

Ardından, 9 Temmuz 2017 tarihinde Hatay’ın Antakya ilçesi Derince mevkii Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampusu yakınındaki Bölge Trafik Müdürlüğü önünde kente giriş yapan araçlar üzerinde kontrol yapan polislerin üzerine bölücü terör örgütü mensuplarınca bir otomobilden ateş açılması sonucu  şehit olan Polis Memuru Bayram Bozdoğan’ın ailesine ziyarette bulundu.



Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır.

Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu.

Ziyareti sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları ile Deniz Feneri Derneği’nin “1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu” Projesi kapsamında, Şehit Astsubay Mustafa Sefa Kök adına Somali’de ve Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan adına Kamerun'da açılan su kuyularını beratları şehit ailelerine takdim edildi.



Şehit aileleri, Vali Erdinç Yılmaz'a ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret sonunda Vali Yılmaz, Şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Ziyaretlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hamit Coşkun ve Deniz Feneri Bağışçı İlişkiler Müdürü Fatih Yıldız ve personeli de yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BBP Osmaniye Merkez İlçe Olağanüstü Kongreden Güçlenerek ÇıktıÖnceki Haber

BBP Osmaniye Merkez İlçe Olağanüstü Kong...

Osmaniye merkezli terör operasyonu: 5 tutukluSonraki Haber

Osmaniye merkezli terör operasyonu: 5 tu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar