DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3
BIST10647.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, gül serasında incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, gül serasında incelemelerde bulundu
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Değirmenocağı Köyünde bulunan Rahime Hatun Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Değirmenocağı Köyünde bulunan Rahime Hatun Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret etti.

Vali Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç, Değirmenocağı Muhtarı İsmet Bedel, Rahime Hatun Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Şükriye Erdoğan ve Gül Yetiştiricisi kadınlar tarafından karşılandı.



Serada incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, gül yetiştiricileri ile sohbet ederek, güllerin yetiştirilmesi, gül çeşitleri ve pazarı hakkında Kooperatif Başkanı Şükriye Erdoğan’dan bilgi aldı.

‘HER ZAMAN DESTEK OLMAK İSTİYORUZ’


Vali Yılmaz, “Değirmenocağı köyümüzde kadınlarımız gül serası kurdular. Çok da güzel bir sistemle çalıştırıyorlar. Şu anda yetiştirdikleri güllerden gelir elde ediyorlar.

Burayı daha da genişletmelerini, Türkiye’nin birçok yerine yetiştirdikleri gülleri göndermelerini ve bu çalışmaların başarıyla devam etmesini diliyorum.

Biz Kooperatifimize proje yaptıklarında destek oluyoruz. Daha yeni DOĞAKA’dan bir destek sağladık, gül serası sahası açtılar. İnşallah biz her zaman destek olmak istiyoruz.



Özellikle kadınlarımızın yapıyor olmasının çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum.

Kendileri de çok çalışkanlar. Geçen yıl da ziyaret etmiştim. Bu ziyaretimde çalışmalarını daha da ileriye götürmüş olduklarını görmekten mutlu oldum. Biz de sizin yanınızdayız.

Taleplerinizi de elimizden geldiğince yapacağız. Diğer kadınlarımıza, köylerimize örnek olmasını diliyorum.”dedi. Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda tüm gül yetiştiricilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık anları güvenlik kamerasında: 2 tutuklamaÖnceki Haber

Hırsızlık anları güvenlik kamerasında: 2...

Ak Parti Kadın Kollarından Radyo 80’e “Dünya Radyo Günü” ziyaretiSonraki Haber

Ak Parti Kadın Kollarından Radyo 80’e “D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar