DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Şehitler, Mevlit Programıyla Anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitler, Mevlit Programıyla Anıldı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlit programında şehitler anıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi tarafından Cuma namazı öncesinde düzenlenen mevlit programında şehitler anıldı.

Devlet Bahçeli Meydanı Şehitler Anıtı önünde gerçekleşen programa, Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in yanı sıra Garnizon Komutanı ve 12'nci Komando Tugay Komutan Vekili Topçu Albay Hakan Kocabaş, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cemir Erkara ve diğer önemli isimler katıldı. Programda, çok sayıda şehit ailesi, gaziler ve yakınları da hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve 1967 yılından bu yana Temmuz ayında şehit düşen kahramanların isimleri okundu.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yaptığı konuşmada Osmaniye'nin vatan sevgisine vurgu yaparak, " Osmaniye’miz, yiğit Osmaniye’miz, şehitler diyarı Osmaniye’miz, vatanımızın ülkesiyle, milletiyle bölünmez, bütünlüğü için her daim en önde koşan bir şehir olmuştur, il olmuştur.

Bizler de bugüne kadar Türkiye’mizin dört bir yanında, neresinde görev yaptıysak, her ay o ay içerisinde şehadete eren Şehitlerimizin hem isimlerini anarak hem de Kuran tilavet ederek mevlit okutarak hep birlikte şehit ailelerimizle bir araya gelerek onlara dualar ettiğimiz gibi bugün Osmaniye'mizde de biz bu geleneğimiz yaşatalım istedik.

Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz." dedi. Başkan Çenet, konuşmasına şöyle devam etti: "Nazlı nazlı dalgalanan bu ay yıldızlı al bayrağımıza kendi kanlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Onların bizlere şefaatçi olmalarını ve peygamber efendimize komşu olmalarını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz."

Programda, Gül Camii İmam Hatibi Hüseyin Tepedelen ve Selahaddin Eyyubi Camii İmam Hatibi Murat Yılmaz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Yapılan duanın ardından katılımcılara aşure ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta geri dönüşüm tesisindeki yangın söndürüldüÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta geri dönüşüm tesisindek...

Osmaniye Belediyesi, Dilencilere Göz AçtırmıyorSonraki Haber

Osmaniye Belediyesi, Dilencilere Göz Açt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar