DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Muhtar, Sosyal Medyada Tepki Gösterdi: “Yalancı Durumuna Düştüm”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar, Sosyal Medyada Tepki Gösterdi: “Yalancı Durumuna Düştüm”
Abone ol
Osmaniye Merkez Raufbey Mahallesi Muhtarı Kadir Şanal, sosyal medya üzerinden Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Melih Loş ve Rıdvan Karayiğit’e tepki gösterdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Merkez Raufbey Mahallesi Muhtarı Kadir Şanal, sosyal medya üzerinden Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Melih Loş ve Rıdvan Karayiğit’e tepki gösterdi.

Mahallesindeki birçok sorunu yetkililere bildirmesine rağmen sorunların çözülmediğini belirten Şanal, bu durumun mahalle sakinlerinin gözünde kendisini “yalancı” duruma düşürdüğünü ifade etti.

Şanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Osmaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih Loş ve Rıdvan Karayiğit’e, 0328 440 00 80 numaralı telefona bildirimde bulunmama ve dilekçe vermeme rağmen, aşağıda belirteceğim çalışmaları yapmadıkları, söz verdikleri halde ekip göndermedikleri ve mahalleliye karşı beni yalancı duruma düşürdükleri için teşekkür ederim.

Ruhi Özden Yüksel Özden Okulu açılmadan çevresindeki parke yolların elden geçirilmesini talep ettim. Okul başlayacak, öğrenci servisleri, öğrenciler ve veliler zorda kalacaklar.

Yıkımdan dolayı çukurlar var, kış mevsiminde yağmurlu havalarda yaya ulaşımında sıkıntılar yaşanacak dedim, tamam denildi ama yapılmadı.

Raufbey 9579 Sokak, eski Öğretmen Evleri Sokağı’ndaki parkeler bozuk. Belediye apartman bağlantısı yaptı, Musa Şahin Bulvarı tarafında çukurlar oluştu, ayrıca yağmur suları evlere giriyor.

Dilekçe verdim, sözlü olarak da defalarca belirttim. Tamam denildi ama yapılmadı. Bu yüzden beni yalancı duruma düşürdüğünüz için teşekkür ederim.

Raufbey 9578 Sokak’ta TEDAŞ çalışmasından sonra parkelerde oluşan çukurlar nedeniyle apartmanların balkon ve yağmur suları birikiyor. İlkokul öğrencilerinin ve velilerinin kullandığı bu alanda yaz-kış su birikintileri var.

Belediye olarak sinekle mücadele yapıyorsunuz dedim, tamam yapalım denildi ama yapılmadı. Raufbey 9551 Sokak’ta yerel seçimlerden önce yağmur suyu birikmesi nedeniyle parke söküldü.

Yağmur suyu çekilsin diye mazgallar kondu. 15 Nisan’dan bu yana defalarca bildirimde bulunmama ve dilekçe vermeme rağmen yapılmadı.

Tamam yapalım denildi ama yapılmadı” dedi. Şanal, belediyenin işlerinin yoğun olabileceğini ancak 5 aydır bildirilen sorunların hala çözülmemesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Muhtar, "Ne kadar sabırlı olduğumu 5 aydır belgelerle ve kayıtlarla gördünüz.

Mahalleli de Başkan İbrahim Çenet'in ve benim de yalancı olmadığımızı bilsin diye paylaştım" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Yol Kontrol FaaliyetiÖnceki Haber

Jandarmadan Yol Kontrol Faaliyeti

Toprakkale'de Yerfıstığı Hasadıyla Birlikte Denetimler HızlandıSonraki Haber

Toprakkale'de Yerfıstığı Hasadıyla Birli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar