DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İŞKUR’dan İş Gücü Talebi Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR’dan İş Gücü Talebi Ziyareti
Abone ol
Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) yetkilileri, işgücü talebi almak ve İŞKUR hizmetleri ve mevzuatı hakkında işverenleri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) yetkilileri, işgücü talebi almak ve İŞKUR hizmetleri ve mevzuatı hakkında işverenleri bilgilendirmek amacıyla düzenli olarak işyeri ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Öksüz ve Kadirli İŞKUR Hizmet Merkezi Şube Müdürü Bülent Öner ile birlikte Kadirli ilçesinde faaliyet gösteren GÖZNE TEKSTİL firmasını ziyaret etti.

Firma yetkililerine, İŞKUR faaliyetleri ve programları hakkında detaylı bilgi veren İŞKUR müdürleri fabrikayı da gezerek üretim süreçlerini yerinde gördü.

Kadirli ilçesindeki işyeri ziyaretinin yanı sıra İŞKUR yetkililerince Osmaniye Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren KONFİDA ve İMC GALVANİZ firmaları da ziyaret edildi.

Bu ziyarete ise İl Müdür Yardımcısı İbrahim Öksüz ile Şube Müdürü Deniz Aydın katıldı. İŞKUR İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, saha çalışmalarının önemine değinerek şunları söyledi:

“İş arayanla işveren arasında bir köprü vazifesi görmekte olan İŞKUR’un işverenlerle olan iletişimini sürekli canlı tutuyoruz.

Sahadan aldığımız bilgiler çalışmalarımıza yön veriyor bize ışık tutuyor. Bu ziyaretlerde işverenlerden işgücü talebi alarak kurumumuza kayıtlı işsizlere iş bulmaya çalışıyoruz.”

Altunkaynak, ziyaret edilen firmaların işgücü talebine ilişkin olarak şu bilgileri verdi: “GÖZNE TEKSTİL firması, iplik üretiminde kullanılmak üzere erkek işçi alımı yapacak.

KONFİDA firması, tekstil üretiminde kullanılmak üzere kadın işçi alımı yapacak. İMC GALVANİZ firması ise galvaniz üretiminde kullanılmak üzere erkek işçi alımı yapacak.”

İŞKUR İl Müdürü Altunkaynak, iş arayanların İŞKUR'un internet sitesi (www.iskur.gov.tr) üzerinden veya en yakın İŞKUR İl/Şube Müdürlüğüne şahsen başvurarak işgücü talebinde bulunan firmalara iş başvurusunda bulunabileceklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Şehit Öğretmenler Sergisi AçıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de Şehit Öğretmenler Sergisi Aç...

Kitap Fuarı Kapılarını Kitap Dostlarına AçtıSonraki Haber

Kitap Fuarı Kapılarını Kitap Dostlarına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar