DOLAR32.8248
EURO35.2439
ALTIN2450.6
BIST10771.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Çenet, “Daha Yaşanabilir Bir Osmaniye İçin Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çenet, “Daha Yaşanabilir Bir Osmaniye İçin Çalışıyoruz”
Abone ol
Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Çenet, iki günlük Ankara çalışma ziyaretinin detaylarını hemşerileriyle paylaştı.

Başkan Çenet, ziyaretinin ikinci gününde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler ve Daire Başkanları ile bir araya geldiğini belirtti. Görüşmelerde Osmaniye’nin çeşitli projeleri ve deprem konutlarının son durumu ele alındı.

Çenet, Karaoğlanoğlu Parkı'nın karşısında bulunan Şehitler Anıtı çevresindeki alanın yeşil alan olarak genişletilmesi ve park alanının büyütülmesi için Bakanlık ile olumlu yönde adımlar atıldığını ifade etti.

Ayrıca, doğu kısımda yıkılan cezaevi yerine konut ve işyeri çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Başkan Çenet, deprem sonrası ara verilen Salı Pazarı yolundaki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması konusunda Bakanlıktan destek aldıklarını belirtti.

Park Taksi yanında başlayıp Mehmet Eminler Konağı'nın restorasyonunu da içeren kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaklaşık 10 dönümlük alanda işyeri ve dükkanların yapılmasına yönelik çalışmaların başlatıldığını açıkladı.

Zafer Camii’nin kuzeyindeki yol ile Belediyenin önüne kadar olan kısımda depremde zarar gören yapıların yıkılarak yeniden yapılması için de çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Çenet, kimsenin hak kaybına uğramadan hemşehrilerinin yaralarının hızlıca sarılmasının en önemli öncelikleri olduğunu vurguladı.

İstasyon Caddesi’nde ciddi bir plan revizyonu yaparak yıkılan veya hasarlı yapıların kentsel dönüşümle yenilenmesini hedeflediklerini dile getiren Çenet, cadde sakinlerinin görüşlerini alarak menfaatlerini koruyacaklarını belirtti.

Son olarak, kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yenilenmesi çalışmalarının ikinci ve son etabını da Bakanlığa sunduklarını belirten Çenet, daha yaşanabilir bir Osmaniye için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çenet, Kurban Bayramı öncesi hemşehrilerini saygı ve sevgiyle selamlayarak bayramlarını tebrik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, bayram mesajı yayımladıÖnceki Haber

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, bayram me...

Bayram Öncesi Şehitlik Ziyaret EdildiSonraki Haber

Bayram Öncesi Şehitlik Ziyaret Edildi

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar