DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

BİK Adana Bölge Müdürü Oranlı, Kitap Fuarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİK Adana Bölge Müdürü Oranlı, Kitap Fuarında
Abone ol
Osmaniye’de düzenlenen 7. Osmaniye Kitap Fuarı’na Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı da katıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de düzenlenen 7. Osmaniye Kitap Fuarı’na Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Dr. Çetin Oranlı da katıldı. Oranlı, fuarda Hayykitap standında kitaplarını imzaladı.

Oranlı’nın, mesleki tecrübeleriyle yazdığı “Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik”, “Sözün Ardı”, adlı kitaplarının yanı sıra öykü ve hikayelerinin olduğu “Ruha Dokunan Patiler”, “Ruha Dokunan İnsan Öyküleri”, “Demir Kepenkli Ev” ve Adana’nın tarihi ve kültürüyle ilgili bilgileri derlediği “Adana” olmak üzere altı adet kitabı bulunuyor.

Oranlı, fuarda kitapları hakkında okurlarla sohbet etti. Oranlı, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, “Gazetecilik, toplumu bilgilendirme ve bilinçlendirme görevini üstlenen kutsal bir meslektir.

Gazeteciler, bu görevi yerine getirirken mesleki etik değerlere ve hukuka uygun davranmalıdır” dedi.

Oranlı, öykü ve hikaye kitapları hakkında da bilgi verdi. Oranlı, “Bu kitaplarda, Anadolu’nun kültürünü, yaşam tarzını ve insanlarını anlatmaya çalıştım. Umarım okuyucularımız bu kitaplardan keyif alırlar” diye konuştu.

BİK Bölge Müdürü Oranlı’yı medyagazete.com ekibi de ziyaret etti. İmtiyaz sahibi İlyas Sabancı, Oranlı’nın tecrübeli bir gazeteci olduğuna dikkat çekerek yaptığı başarılı gözlemleri kalemine de yansıtarak ortaya okunma zevkinin yüksek olduğu edebi eserler koyduğunu söyledi.

Oranlı, fuarda stant ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Oranlı, kitaplarını imzalarken okurlarla sohbet ederek onların sorularını yanıtladı. Fuar, 3 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Polisinden Uyuşturucu OperasyonuÖnceki Haber

Osmaniye Polisinden Uyuşturucu Operasyon...

Kafka’nın Ünlü Oyunu Osmaniye’de SahnelendiSonraki Haber

Kafka’nın Ünlü Oyunu Osmaniye’de Sahnele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar