DOLAR32.2316
EURO35.2558
ALTIN2522.1
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

AK Partili Yılmaz, “Biz Milletin Kurduğu Bir Partiyiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partili Yılmaz, “Biz Milletin Kurduğu Bir Partiyiz”
Abone ol
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Osmaniye İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Osmaniye İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyarette, AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, İl Başkanı Adnan Bayram, Merkez ilçe Başkanı Cemil Erkara ve ilçe belediye başkanları ile partililer de yer aldı.

Yılmaz, ziyaret sırasında yerel seçimleri değerlendirdi. Yılmaz, Osmaniye seçimlerde başarılı bir performans sergilenmiş olsa da, yurt genelinde istenilen sonuçlara ulaşılamadığını söyledi.

Yılmaz, "Her sandık, her seçim sonucu sandıktan çıkan sonucun ifade ettiği bir anlam vardır ya da sandık sonucu yüklediği bir anlam vardır.

Siyasetçilere, siyasetin talihlilerine, adaylara ya da siyasi partilere söylediği bir söylem vardır" dedi.

Yılmaz, parti olarak milletin taleplerini dikkate aldıklarını ve hedeflerini bu doğrultuda belirlediklerini ifade etti.

Partisinin önümüzdeki dönemde daha etkili ve verimli olması için çalışacaklarını belirtti.

Yılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Biz milletin kurduğu bir partiyiz, milletin doğrultusundayız. Millet hangi hedefleri, hangi doğrultuyu, hangi işleri yapmamızı istiyorsa, hangi kararları almamızı gerektiriyorsa ve ifade ediyorsa, biz milletimizin doğrultusunda hareket eden, milletimizin talep ettiği şeyleri yerine getirmeyi siyasetimizin temel felsefesi haline getirmiş bir siyasi hareketiz."

Yılmaz’ın konuşmasından satırbaşları şöyle, “Sayın Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle söylemek istiyorum: Biz milletin kurduğu bir partiyiz, milletin doğrultusundayız.

Millet hangi hedefleri, hangi doğrultuyu, hangi işleri yapmamızı istiyorsa, hangi kararları almamızı gerektiriyorsa ve ifade ediyorsa, biz milletimizin doğrultusunda hareket eden, milletimizin talep ettiği şeyleri yerine getirmeyi siyasetimizin temel felsefesi haline getirmiş bir siyasi hareketiz. Burada da milletimiz bize bazı şeyler söyledi.

Bu söylediği şeylerin başında şu gelir, ikinci şudur, üçüncü şudur gibi. Bunları siyaset sosyolojisi olarak tahlil eden, inceleyen yetkili kurullarımız bunun gereğini hazırlıyorlar, yapıyorlar, yaptılar.

Bundan hemen sonra hepinizin çok iyi bildiği gibi bir MKYK toplantısı yapıldı seçimden sonra. İki defa MYK toplantısı yapıldı, MYK toplantılarında hem MKYK toplantılarında partimizin yetkili kurulları bu durumları değerlendirdi, inceledi.

Önümüzdeki süreçte de muhtemelen bir on beş gün içerisinde mayıs ayının sonuna doğru bir milletvekillerimizi kapsayan bir büyük hafta sonu kampı planlanıyor.”

“15 Haziran'a kadar öyle inanıyorum ki hem milletvekillerimiz, hem il başkanlarımız, hem partimizin seçilmiş belediye başkanlarını kapsayan geniş istişareler içerisinde yapılıp bitirilecek ve önümüzdeki yol haritası hep birlikte belirlenecek.

Ben bugün Osmaniye'ye 31 Mart seçimleri sürecinde verilmiş olan büyük mücadelede büyük siyasi gayret ve çaba sarf etmiş olan kardeşlerimizi bizzat Osmaniye'ye gelip tebrik etmek istedim.

Ellerinize sağlık diliyorum. Sonrasında önümüzdeki sürecin de en hızlı bir şekilde işletilmesiyle ilgili süreçteki kararlılığımızı partimizin yetkili organlarının ifadelerini size yansıtmak istiyorum.

Ve durmak yok, yola devam. En hızlı bir şekilde, en gayretli bir şekilde önümüzdeki sürecin yapı taşlarını, yol haritamızı belirleyip istikametimizi, milletimizin talep ettiği doğrultuda hızlandıracağımızı size bildirmek üzere geldim.

Tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyorum gayretlerinizden ötürü. Allah hepinizden razı olsun.

Ama yapılacak işlerimiz mutlaka var.

Bunları da önümüzdeki süreçte planlayarak sürdüreceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, Yağmurun Vurduğu Köyleri Ziyaret EttiÖnceki Haber

Vali Yılmaz, Yağmurun Vurduğu Köyleri Zi...

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptıSonraki Haber

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar