DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

AK Parti Osmaniye’den Eczacılara Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Osmaniye’den Eczacılara Ziyaret
Abone ol
AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, göreve geldiği günden bu yana hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.
Osmaniye haberleri

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, göreve geldiği günden bu yana hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Teşkilatıyla birlikte gece gündüz sahada bulunan Binboğa, toplumun her kesimine dokunarak, siyasetin "insan odaklı" bir anlayışla yapılması gerektiğini vurguluyor.

25 Eylül Dünya Eczacılar Günü kapsamında 48. Bölge Osmaniye Eczacılar Odası'nı ziyaret eden Mehmet Sadi Binboğa, Oda Başkanı Vekili Mustafa Topal ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin sağlık alanında gerçekleştirdiği devrime dikkat çeken Binboğa, şunları söyledi: "Sağlık konusunda dünyada eşi görülmemiş bir devrim yapan ve sağlık sistemi ile tüm dünya devletlerine rol model olan AK Parti hükümetlerimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu başarısı toplumun tüm kesimleri tarafından takdir edilmektedir.

Bununla gurur duymak her vatandaşımızın hakkıdır." AK Parti İl Başkanı Binboğa, eczacıların sağlık sistemindeki vazgeçilmez rolüne de değinerek şu ifadeleri kullandı: "Eczacılarımız, en yakın sağlık danışanlarımız olarak toplumumuz için büyük bir öneme sahiptir.

Fedakâr sağlık neferlerimiz, sadece bir gün değil, yılın her günü hatırlanmalıdır.

Gösterdikleri olağanüstü gayret ve topluma kattıkları tüm artı değerler için kendilerine içtenlikle teşekkür ediyorum.

Eczacılarımızın kıymeti tartışılmazdır." Binboğa, ziyaretin sonunda eczacılara çalışmalarında başarılar dilerken, sağlık sektörünün gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdur Valisi Bilgihan’dan şehit ailelerine, esnafa ve öğrencilere ziyaretÖnceki Haber

Burdur Valisi Bilgihan’dan şehit aileler...

Emniyet Müdürü Sarıbuva’dan Rektör Uzun’a ZiyaretSonraki Haber

Emniyet Müdürü Sarıbuva’dan Rektör Uzun’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar