DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0
BIST10891.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

ABD ve NATO Üslerinin Kapatılması İçin İmza Kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABD ve NATO Üslerinin Kapatılması İçin İmza Kampanyası
Abone ol
Saadet Partisi Osmaniye İl Teşkilatı, Türkiye'deki tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması için imza kampanyası başlattı.
Osmaniye haberleri

Saadet Partisi Osmaniye İl Teşkilatı, Türkiye'deki tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması için imza kampanyası başlattı. Parti binası girişinde açılan stantta, vatandaşlara bilgilendirme yapılarak kampanyaya destek olmaları istendi.

Kampanya hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Osmaniye İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler İl Başkanı Tuğba Nur Eren, Türkiye'nin ve bulunduğu coğrafyadaki tüm Müslüman ülkelerin güvenliğini tehdit eden üslerin derhal kapatılması gerektiğini söyledi.

Eren, yaptığı açıklamada, "Bu üsler, bölge ve Müslüman ülkelerde sadece kan ve gözyaşı getirmektedir. Bu üslerden yapılan operasyonlar, nice masumların hayatını kaybetmesine, yaralanmasına, yurtlarından-topraklarından çıkarılmasına sebep olmuştur. Kundaktaki bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve sivil demeden hiçbir ayırım yapmaksızın Müslüman olan herkesi yok edilmesi gereken bir hedef olarak gören ülkelerin bu rezil amaçları için kullanılan üslerini istemiyoruz.

Komşumuz olan Müslüman ülkelere, Suriye'ye, Irak'a binlerce sorti yapıp terörist diye Müslüman kardeşlerimizin ölümüne sebep olan bu üsleri istemiyoruz. Filistin'in işgali, Gazze'nin yok edilmesi, Filistinlilerin soykırıma uğraması, en ağır savaş suçlarının işlenmesi için İsrail'e destek veren bu üsleri istemiyoruz.

Büyük Ortadoğu Projesi adı altında Büyük İsrail Projesini yürütenlere hizmet eden, İsrail'in güvenliğini sağlayıp varlığını sürdürmesi amacına hizmet eden bu üsleri istemiyoruz" dedi.

Eren, Türkiye'nin de siyonizmin 'vaad edilmiş topraklar' diyerek topraklarına göz diktiği ve sınırlarını değiştirmeyi amaçladığı ülkelerden biri olduğuna dikkat çekti.

Büyük İsrail Projesinin bu amaçla yürütüldüğünü dile getiren Eren, "Küresel işgal ve sömürü düzeni, her geçen gün ele geçirip darmaduman ettiği ülkelere bir yenisini eklemektedir.

Bu zalim sömürgenler adım adım ülkemize yaklaşmaktadır. Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit eden olası durumlarda, bizleri tehdit etmesi kuvvetle muhtemel güçlerin kontrolünde olan ve bırakın bizi korumayı bize karşı kullanılacak ve tüm askeri gücümüzü etkisiz hale getirecek bu üsleri istemiyoruz" diye konuştu.

Eren, kampanyanın amacının, Türkiye'deki tüm ABD ve NATO üslerinin derhal kapatılması olduğunu belirterek, "Bu üsler, Türkiye'nin ve bulunduğu coğrafyadaki tüm Müslüman ülkelerin güvenliğini tehdit etmektedir.

Bu üslerin kapatılması, bölgemizde barış ve huzurun tesisi için de önemli bir adım olacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canlı Tavuk Taşıyan Araçta Uyuşturucu YakalandıÖnceki Haber

Canlı Tavuk Taşıyan Araçta Uyuşturucu Ya...

Yeniden Refah Partisi Osmaniye Adaylarını AçıkladıSonraki Haber

Yeniden Refah Partisi Osmaniye Adayların...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar