DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0
BIST10889.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

7. Kitap Fuarı’na, yerelde OŞYAD damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7. Kitap Fuarı’na, yerelde OŞYAD damga vurdu
Abone ol
Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuarı Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırda 10 gün süre ile kapılarını kitap severlere açtı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuarı Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çadırda 10 gün süre ile kapılarını kitap severlere açtı.

Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen yayınevi ve yazarların Osmaniye’de açılan 7. Kitap fuarında buluşması, kitap severlerin ziyaretleri ile şenleniyor.

Yazarların “söyleşi” ve stantlarda imza günlerinde binlerce kitap, yazarları tarafından okurları ile buluşuyor.

Kitap Fuarı’na il dışından gelen yayınevleri ve yazarların katılımları ile birlikte Osmaniye’den de çok sayıda yazar ve şair kitaplarını değişik stantlarda imzalıyorlar.

Osmaniye Belediyesi 7. Kitap Fuarı’nda bu yıl Sivil toplum kuruluşlarını arasında sadece “Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyeleri için ayrı bir stant açıldığını görüyoruz.

OŞYAD üyesi olmayan şair ve yazarlar ise Belediye tarafından ayrılan “Yerel Yazarlar” stantında dönüşümlü olarak kitaplarını imzalıyorlar.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, Osmaniye’de Belediye tarafından açılan “Kitap Fuarı”nın 7.’sinin yaşanması olayının kültür ve edebiyat anlamında sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.

OŞYAD Başkanı Bardak; “Bu yıl fuar alanımız dar olsa bile, yazar arkadaşlarımızın yüreği geniş olduğu için önemli olanın kitapların okurları ile buluşmasının sağlanmasının güzelliğini yaşıyoruz.

Geçtiğimiz yıllarda Osmaniye’de bazı STK’lar kendilerine özgü stant açarken, bu yıl Osmaniye ili olarak sadece OŞYAD stantımıza özgü yer bulunmaktadır.

Ayrıca üyemiz olmayan “Yerel Yazarlar” stantı ise Belediye tarafından tahsis edilmiş bulunmaktadır.

OŞYAD stantında bu yıl 14 yazarımızın kitapları fuar süresince okurları ile buluşacak olup, gelen ziyaretçilerimiz tarafından karşılanıp istedikleri kitaplar armağan edilmektedir.



Derneğimizin fuardaki stantına; CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya Gedik ve Belediye Başkan Aday Adayları  ziyaret ederek yazarlarımıza başarı dileklerini belirterek gereken katkılarını yapmış olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye ve Çevresine Kuvvetli Yağış UyarısıÖnceki Haber

Osmaniye ve Çevresine Kuvvetli Yağış Uya...

“Şampiyonluk Parolamız Yok”Sonraki Haber

“Şampiyonluk Parolamız Yok”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar