© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Vali Yılmaz, Vatandaşları Evlerinde Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, kentteki esnafları da ziyaret etti.

Vali Yılmaz’a ziyaretlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Özdokur, AFAD İl Müdür Vekili Mehmet Berşan Uçar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Abdurrahman Sefa Akkoyunlu eşlik etti. Vali Yılmaz, esnafların ve vatandaşların geçmiş bayramlarını kutlayarak, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Vatandaşlarımızın hatırlarını soruyor ve bize iletmek istedikleri sorun veya talepleri dinleyerek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız,” ifadelerini kullandı. Ziyaretten memnuniyet duyan esnaf ve vatandaşlar, Vali Yılmaz’a teşekkür etti. Vali Yılmaz, esnafa hayırlı ve bereketli işler diledi.

Vali Yılmaz, ayrıca vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ev ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, "Vatandaşlarımızla sohbet ederek, onların iletmek istedikleri sorun veya talepleri dinleyip yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz," dedi.

Vatandaşlar, Vali Yılmaz’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, kendisine teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER